Főoldal / Vélemények

Vélemények a DropStopról

„3 éve használjuk a DropStop-pot és nagyon meg vagyunk elégedve a minőségével. Korábban olcsóbb másolatokat is kipróbáltunk de mindig probléma volt velük. A Drop Stop segíti munkánkat borkóstolókor a pincészetünkben és az éttermünkben is állandóan használjuk és úgy véljük pincészetünk vendégeinek is tökéletes ajándék.”
„A szállodák mindig is kerestek különleges, praktikus, az ajándékozott által hosszú időn át használt, kedvezményes árú szóró ajándékot. A Saliris Resort kötödése a borokhoz nyitástól ismert, így egyértelmű volt számunkra a választás. Érdekes tapasztalás, hogy sokan nem ismerik a DropStop-pot, el kell magyarázni a szerepét. Ezt követően mindig mosoly a reakció…”
„A borkínálás nélkülözhetetlen eszközei nálunk már hat éve, amelyeket azóta sem sikerült elnyűni…”
„Az Egri Borbarát Hölgyek Egyesülete minden rendezvényén, tagjai, társasági és családi összejövetelek alkalmával nagy örömmel használják az egyesület logójával ellátott Drop Stop-pot.”
„A piacvezető Varga Pincészet évente több mint 11 millió palack bort és pezsgőt értékesít. A borkóstolókon saját brand-vel nyomtatott DropStop-ot használ."
„A Due Fratelli étteremben DropStop-ot használnak a szervírozáskor, a vendégek haza is vihetik akár emlékbe."
A DropStop egy cseppmentes borkiöntő

© 2023 DropStop | Minden jog fenntartva | Jogi nyilatkozat | Impresszum