Hírek és Blog / Mi legyen a idei céges karácsonyi ajándék?

Mi legyen a idei céges karácsonyi ajándék?

Újra itt az ideje azon gondolkodni hogy mi legyen a idei céges karácsonyi ajándék. Az alábbi cikkben bemutatjuk hogy miért érdemes a DropStop-ot választani az üzleti kapcsolatok ápolásához.

A DropStop lemez nagyszerű céges karácsonyi ajándék. Vásároljon szept. 15 és okt. 15 10% kedvezménnyel.

Készüljön fel az céges karácsonyi ajándék szezonra, mi + 10% bónuszt adunk!

Ahogy az év vége közeledik, itt az ideje, hogy gondosan tervezze meg mi legyen az idei reklámajándék ügyfelei számára. Örömmel bejelentjük, hogy idén ősszel egy különleges lehetőséggel várjuk partnereinket és ügyfeleinket. Ha szeptember 15. és október 15. között rendelnek, garantáltan extra előnyöket szerezhetnek be az üzleti kapcsolatok ápolásához.

Miért nagyszerű céges karácsonyi ajándék a DropStop?

Praktikus és egyedi jellege miatt az ügyfelek hosszú távon is emlékezni fognak az ajándékra, és hogy kitől kapták. A vékony átlátszó fólia védi a lemezt, így a termék hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését, akár hosszan tartó használat során is.

A DropStop nem csupán egy eszköz a cseppmentes boröntözéshez – ez egy hordozható hirdetőfelület. Például az egyedi logóval ellátott DropStopunk tökéletes eszköz arra, hogy kiemelkedjen a versenytársai közül.

Mit is jelent ez a kivételes ajánlat?

Az idei őszi kampány keretében, minden rendelés 10%-kal több DropStop-ot és All-in-One NeckHangert tartalmaz, ha a fenti időszakban adja le megrendelését. Például, ha 1.000 db-ot rendel, mi 1.100 db-ot küldünk Önnek, és mindez plusz költségek nélkül. Ez igazán egyedülálló lehetőség, hogy a legjobbat hozza ki az üzleti ajándékokból és partnereink megdicsérhessék Önt a kreativitásért és figyelmességért.

Fontos megjegyezni, hogy az ajánlat nem vonatkozik a csomagolásra. Azonban a termékek minősége és praktikussága önmagában is elegendő, hogy örömet szerezzenek azoknak, akik kézhez kapják őket.

Hogyan élhet a lehetőséggel?

Amennyiben érdeklődik az ajánlatunk iránt, bátran lépjen velünk kapcsolatba. Válassza az üzleti ajándékokat, amelyek emlékezetessé és hasznossá teszik üzleti kapcsolatait.

© 2023 DropStop | Minden jog fenntartva | Jogi nyilatkozat | Impresszum